Sarbatoarea Mierii - BlajTârgul Apicol “Sărbătoarea mierii – Blaj” a ajuns anul acesta la cea de-a 10-a ediție, ediție aniversară, pe care organizatorii doresc să o serbeze alături de cât mai mulți invitați și apicultori din toată țara.

Acest târg a devenit singurul târg internațional din România, prin participarea unui număr tot mai mare de invitați din afara țării: producători de utilaje apicole și firme procesatoare de miere din țări europene ca: Polonia, Ucraina, Bulgaria, Ungaria, Croația, Italia, Germania, Franța, dar chiar și din țări îndepărtate ca Japonia sau Israel, țări unde produsele românești sunt apreciate și promovate.

Târgul se ține în Piața 1848, centrul istoric și administrativ Blaj, unde sunt așteptați în jur de 5000 de apicultori în cele 2 zile de târg. Anul trecut, acesta a fost un târg extraordinar, un festival în toată regula.

Organizatorii (Apidava, Consiliul Local Blaj și Consiliul Județean Alba) promit multe surprize pentru ediția 2017, printre care conferințe extinse pe teme apicole, concursuri apicole și un concert în aer liber în seara zilei de Sâmbăta, 25 Martie.

Pentru detalii și rezervări, începând cu data de 25 Februarie: tel: 0258.711.428, e-mail: secretariat@apidava.ro

Programul târgului și formularul de participare le puteți găsi pe site-ul Sărbătoarea Mierii