Despre Noi

Iubitori de tradiție și autentic, obiectivi și entuziaști ne-am propus să construim cea mai mare comunitate online dedicată folclorului românesc.

Așa că ne-am pus ca la o șezătoare și am pus ideile pe o foaie de hârtie. Am deschis lada de zestre și am scos din ea voci spectaculoase din trecut, virtuozi ai instrumentelor tradiționale, artiști pe care copiii noștri nu-i mai cunosc, și ne-am propus să îi aducem în actualitate.

Colindând în toate zonele țării culegem informații, știri și facem sinteze despre o Românie caldă, plină de tradiție, iubitoare de cânt cu versuri ticluite din străbuni.

Am ales ca instrument de lucru, internetul, pentru deschiderea care ne-o oferă, o deschidere internațională. Că ești la Cluj sau la Roma, că folosești un desktop sau un laptop, că navighezi pe telefon sau pe tabletă, pe site-ul nostru găsești informația pe care o cauți.

Am pornit într-o călătorie minunată prin istoria noastra și prin ceea ce ne definește ca popor având drept călăuză iubirea de România. Vă invităm să ne însoțiți și să vă bucurați alături de noi, de frumusețile țării noastre și de bogația folclorului românesc cu tot ceea ce cuprinde el.

Oricine dorește poate să contribuie la îmbogățirea acestei platforme dedicate folclorului Românesc, prin trimiterea materialelor, pozelor și sugestiilor pe adresa noastră de mail: office [at] musicartist.ro