Targul de Craciun la Selimbar 2018Organizatorii, Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects, cu sprijinul Shopping City Sibiu, anunță că evenimentul care a debutat anul trecut va avea, de această dată, o amploare mult mai mare și se va desfășura într-o locație nouă și mult mai … generoasă.

Astfel, între 15 și 23 decembrie parcarea Shopping City Sibiu din zona KFC, se transformă într-un adevărat tărâm al sărbătorilor de iarnă. Vor fi concerte de calitate, căsuțe cu produse specifice sărbătorilor Crăciunului, dar și un … patinoar de mari dimensiuni.

Târgul de Crăciun Șelimbăr 2018 aduce concerte cu cei mai în vogă artiști din peisajul muzical românesc. Startul maratonului artistic este dat de îndrăgitul Fuego, pe 15 decembrie. În deschiderea concertului acestuia, pe scena din arealul târgului susțin un recital Simi Deac și Eugen Mihăilă.

Pe 16 decembrie Gașca Zurli pune în scenă un spectacol special pentru cei mici, iar în deschidere, Andra Gogan promite și ea un recital electrizant.

Pe 22 decembrie înainte de Sărbătoarea Crăciunului, sunteți invitați la o seară plină de magie. Două mari voci – Narcisa Suciu și Andra susțin două spectacole deosebite pe aceeiași scenă.

În fine, dar nu în ultimul rând, seria de concerte este încheiată pe 23 decembrie de Bibi și Vescan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here