Târgul Național al MieriiAjuns la ce-a de-a XVI- a ediție, Târgul Național al Mierii își va deschide în acest an porțile în data de 31 martie, ora 10:00 pe platforma apicolă din Băneasa, București, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1.

Timp de 3 zile, sunteți invitați sa vă îndulciți cu minunatele produse ale stupului – miere, polen, propolis, lăptișor de matcă, suplimente nutritive și cocktail-uri – produse complet naturale ce vin din bogăția naturii, dar și din hărnicia albinelor și apicultorilor.

De asemenea, de Târgul Național al Mierii vor putea beneficia și apicultorii deoarece vor fi prezente și produsele dedicate acestora – stupi și componente, utilaje și alte echipamente apicole, produse pentru sănătatea albinelor, produse pentru nutriție, cărți de specialitate etc.

La acest eveniment sunt așteptați peste 100 de expozanți din toată țara, apicultori și firme specializate care își vor etala produsele într-o gamă extrem de diversificată: de la produse apicole obținute direct din stupină până la produse apicole condiționate sau alte preparate derivate din produse.

Târgul Național al Mierii este un prilej pentru iubitorii de produse apicole românești să se întâlnească direct cu producătorii acestora, dar și o continuare a unei lungi tradiții românești în domeniul apiculturii.