Studenți pentru ViațăMembrii Asociației “Studenți pentru Viață” organizează la acest final de săptămână, sâmbătă, 3 decembrie evenimentul “Concert Caritabil”. Începând cu ora 17:00, sunteți invitați la Biblioteca Astra, Sala Festivă, la un spectacol de muzică populară, colinde și muzică patriotică.

Asociația “Studenți pentru Viață” este o asociație studențească înființată în 2013 ce are ca scop promovarea în mediul universitar a educației, valorilor și a respectului pentru viața umană, oferind sprijin și consiliere tinerelor și adolescentelor aflate în criză de sarcină.

Concertul se dorește a fi un dar pentru toți copiii din Centrul de plasament Prichindelul, astfel toate fondurile strânse vor fi donate către aceștia. La eveniment vor participa: Sebastian Stan, Laura Anghel, Ioan Chiș, Isabela Tomiță, Valentin Neamțu, Ionela Sterp, Vlăduț Părău, Violeta Găgeanu și Grupul vocal de muzică tradițională românească Junii.

Organizatorii îi îndeamnă pe cei care au haine, cărți sau jucării în stare bună, pe care nu le mai folosesc, să le doneze la sfârșitul evenimentului.

Tot în această perioadă, săptămânal ,“Studenții pentru viață” se pregătesc de colindat! În fiecare săptămână, la Casa de Cultură a Studenților (la sala nr.8, Etajul 1) îi veți găsi repetând, iar în perioada sărbătorilor de iarnă vor merge să-i colinde atât pe beneficiarii proiectelor lor cât și pe cei care-i sprijină în eforturile lor de a susține mamele în criză de sarcină, tinerii, precum și viața în sine.