Carmen Stetco - Lansare albumSpectacol de zile mari în data de 24 octombrie  2017 de la ora 19:00 la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca, unde artista Carmen Ștețco, originară din Borșa, își lansează primul album de muzică populară „Măicuţă când m-ai făcut”.

În Borșa se nasc și trăiesc oameni faini, care poartă  tradiția și folclorul,autentic românesc, cât mai departe. Carmen Şteţco, o minune a cântecului popular, nu s-a sfiit să ducă, cu drag și mândrie , pe alte meleaguri cântecul și jocul pe care l-a deprins în Maramureșul istoric.

A început să cânte de la 5 ani, vârstă la care fetițele se joacă încă cu păpuși, dar Carmen Şteţco a ales să calce pe urmele bunicii și a tatălui, să se facă cântăreață de muzică populară. A urmat ansamblul de muzică populară din Borșa, iar din 2007 a început o frumoasă și trainică colaborare cu Ansamblul Folcloric Național Transilvania din Baia Mare.

Lansarea aduce în fața publicului un adevărat spectacol de zile mari, vor urca pe scenă interpreții: Ionuț Fulea, Mariana Deac, Marius Ciprian Pop, Paul Ananie, Virginia Irimuș, Bogdan Toma, Ovidiu Olari, Ovidiu Homorodean, Andreea Ciupe și Ansamblul Folcloric Național Transilvania din Baia Mare.

Evenimentul artistic va fi prezentat de Marius Ciprian Pop, dirijorul spectacolului Eduard Albina iar coregraful este Emil Miheț.

Sursă: jurnalmm.ro