Festivalul Gala Cantecelor de Iarna 2017Asociația CLUB ARTI organizează în data de 17 decembrie Festivalul Național „Gala cântecelor de iarnă”, ediția a IX-a, având ca scop descoperirea de noi talente muzicale și promovarea acestora la nivel național și internațional prin participarea copiilor din întreaga țară.

Tema festivalului este “Iarna și Sărbătorile de Iarnă”, prin aceasta promovându-se tradițiile, obiceiurile și cântecele de iarnă.

Festivalul se va desfășura pe mai multe secțiuni: cântece de iarnă românești și internaționale, colinde românești, folclor, creație, grup vocal. La secțiunea seniori, concurenții pot participa cu muzică ușoară, folk, colinde, muzică populară și instrumentală.

Fiecare participant va concură cu o piesa, având ca temă: Iarna și Sărbătorile de Iarnă.

În cadrul Festivalul „Gala cântecelor de iarnă” va exista și o secțiune dedicată artei: Arta prin Imagini. În cadrul acestei secțiuni concurenții pot participa la creație literară, desen, pictură sau videoclipuri.

Se vor acorda premiul I, II, III și mențiuni, la fiecare secțiune și categorie de vârstă, precum și premii speciale în funcție de opțiunile presei, sau sponsorilor. Se va acorda trofeul festivalului pentru cel mai complex participant.

Informații suplimentare: Director festival – Dana Neagoie – 0788.299.183