Spectacolul de Datini și Obiceiuri de Crăciun „Iată, vin colindători!”„Cindrelul – Junii” Sibiu vă invită la Spectacolul de Datini și Obiceiuri de Crăciun „Iată, vin colindători!”,  care va avea loc în data de 15 decembrie 2016, începând cu ora 18:00.

Vă propunem o incursiune în lumea satului tradițional românesc în miez de iarnă.

Participă: Grupul tradițional din Curciu, Grupul tradițional din Sadu, Marcel Părău și Grupul tradițional din Retiș, Grupul tradițional „Ceata de la Boroaia” – Suceava, Ansamblul Folcloric „Codrenii Bihorului” – Bihor, Ansamblul Folcloric „Ceata Junilor” – Sibiu, Clasa de canto a Școlii Populare de Arte și Meserii „Ilie Micu” Sibiu, Traian Stoiță, Camelia Cosma Stoiță, Adriana Anghel, Mariana Anghel, Alina Pinca, Alina Bîcă, Viorica Telcean, Nelu Albu, Daniel Rosalim, Cristian Pomohaci.

Organizatori evenimentului sunt Consiliul Județean Sibiu, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Cindrelul – Junii” Sibiu, Mitropolia Ardealului, Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu” Sibiu.

Partener ai evenimentului: Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Intrarea se face pe bază de invitație, ce se poate procura, gratuit, de la recepția Cercului Militar Sibiu, în zilele de 13 și 14 decembrie 2016, între orele 10.00 – 18.00.