Festivalul Brașov Live FestAsociația culturală Art Respect a inițiat proiectul Brașov Live Fest, un festival / concurs de muzică pentru copii și tineri, festivalul având loc la Sala Patria din Municipiul Braşov, în zilele de  27.05.2017 și 28.05.2017.

Festival îşi propune valorificarea potenţialului creator al copiilor, descoperirea de noi talente interpretative, promovarea muzicii de calitate, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea competitivităţii, dezvoltarea simţului artistic, motivarea şi recunoaşterea competenţelor acumulate.

Concursul se va desfăşura pe două zile, şi va fi structurat pe 4 secțiuni:

  • Secțiunea I – interpretare muzică uşoară repertoriu românesc
  • Secțiunea II – interpretare muzică uşoară repertoriu internaţional
  • Secțiunea III – interpretare muzică populară
  • Secțiunea  Specială GOLD* – Vocea de 10 – ( interpretare muzică ușoară repertoriul românesc/ repertoriul internațional, muzică populară, muzică clasică).

*La Secțiunea Specială GOLD – Vocea de 10, pot participa copii și tineri cu vârste cuprinse între 7 și 30 de ani. Concurentul trebuie să se înscrie cu două melodii de linie, iar înainte de prestatia artistică va extrage melodia care o va cânta în concurs.

Pe întreagă prestație a concurentului, membrii juriului vor juriza stând cu spatele la scenă, după prestația concurentului vor ridica plăcuțele cu notele.

În cadrul festivalului Brașov Live Fest se vor acorda diplome si premii la fiecare categorie de vârstă și în plus se va mai acorda și Trofeul Festivalului pentru cea mai bună prestație artistică (trofeul se acordă concurenților participanți la cel puțin 3 secțiuni).

Relații și informații la tel. 0773.785.440 sau prin e-mail: cultural.artrespect@gmail.com.