Targul de Craciun la Neamt 2018 - Lou BegaÎn perioada 7 decembrie – 5 ianuarie, vă așteptăm pe toți, cu mic, cu mare, să vă umpleți sufletele cu magia Sărbătorilor de Iarnă! În weekend, sunteți bineveniți în centrul municipiului Piatra-Neamț, până seara târziu, unde atmosfera de sărbătoare vă va încălzi inimile!

În weekend-uri, scena va găzdui numeroși artiști, ce vor oferi publicului nemțean cele mai frumoase momente. Târgul de Crăciun la Neamț vă așteaptă să simțiți magia Sărbătorilor de Iarnă, să vă bucurați zile și seri la rând de clipe minunate, de strălucire, de Moșul darnic, de colinde, de povești însoțite de un pahar de vin fiert, de aroma plăcintelor și cozonacilor proaspăt scoase din cuptor și de tot ce e frumos în această minunată perioadă a anului!

Târgul de Crăciun își deschide porțile spre atmosfera de sărbătoare si inimile prietenilor pe data de 7 decembrie cu un concert energizant pe ritmuri latino-pop, susținut de renumitul Lou Bega, interpretul piesei Mambo no.5, alături de binecunoscuta formație “Los Anonimos” și Clasa de canto a Școlii Populare de Artă Carmen Saeculare din Piatra Neamt condusă de prof. Paula Nicorescu Ghiviriga.

Vă așteptăm la Curtea Domnească să petrecem împreună și în acest an sărbătorile de iarnă la Piatra Neamț! Veniți să intrați în lumea de poveste, să vă regăsiți în paginile pe care le vom scrie împreună, cu aromă de scorțișoară și colinde aducătoare de liniște sufletească, printre mii de luminițe ce vor întregi atmosfera de basm!

Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun la Neamț va avea loc vineri, 7 decembrie, la ora 18:00, la Curtea Domnească.

Pe data de 28 decembrie va avea loc tradiţionalul “Festival de datini şi obiceiuri de iarnă «Steaua Sus Răsare»”. Va fi ziua în care oraşul va răsuna de colinde, urături şi jocuri tradiţionale ale măştilor aduse de alaiuri care vor veni din toate colţurile judeţului.

Închiderea ediţiei a treia a Târgului de Crăciun îi va aparţine Ansamblului folcloric “Floricică de la munte”, care va oferi în seara zilei de 5 ianuarie, pe Platoul Curţii Domneşti, un concert extraordinar.