Spectacolul 8 – Sub semnul lui MartieMartie sosește nu doar cu mărțișoare și flori la Oradea, ci și cu surprize din partea Școlii de Arte „Francisc Hubic”, organizatorul spectacolului “8 sub semnul lui Martie”.

Luna Femeii va fi marcată de un spectacol care va cuprinde trei părți: muzică clasică, muzică ușoară și muzică populară. Pe scena Filarmonicii de Stat din Oradea, în după-amiaza zilei de 7 martie începând cu ora 18:00, spectatorii vor putea urmări evoluții ale cursanților și absolvenților Școlii de Arte „Francisc Hubic” din Oradea.

Evenimentul este precedat de o expoziție de pictură și grafică – „Clujul, orașul-comoară”, alcătuită din lucrări ale cursanților Școlii de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca.

Mai multe informații despre Clujul, orașul-comoară.

În prima parte, publicul va putea asculta lucrări la pian, chitară clasică și canto clasic, iar în a doua parte pe scenă vor urca elevii claselor de canto – muzică ușoară, pian – muzică ușoară, improvizație-jazz și chitară – muzică ușoară.

În partea a treia, spectatorii vor avea parte de recitaluri folclorice, acompaniate de orchestra școlii, Rapsodia Bihoreană.

Intrarea la eveniment este liberă.