In asteptarea lui Moș Nicolae - Pitesti 2017În data de 5 decembrie a.c., începând cu ora 17:00, la Consiliul Județean Argeș vine Moș Nicolae. Este o manifestare organizată de Școala Populară de Arte și Meserii Pitești și Consiliul Județean Argeș pentru toți copiii, mari și mici, din județul Argeș.

Astfel, marți după-amiază, în ajunul sosirii Sfântului care aduce daruri celor mici, de la ora 16:30, în centrul municipiului Pitești, spriridușii lui Moș Nicolae vor căuta copiii cuminți pentru a le oferi dulciuri, covrigi și nuci, dar nici cei mai năzdrăvani nu vor fi trecuți cu vederea!

În Piața Vasile Milea, copii, părinți și bunici sunt așteptați cu multe suprize, de la căsuțelele special amplasate, de unde poate servi un ceai, ciocolată caldă, dulciuri sau chiar un vin fiert cu scorțișoară, la bradul frumos împodobit, cu locuri special unde își pot face fotografii cu personaje de poveste.

Tot aici, de la ora 17:00, pe scena special amenajată, vor urca pesonaje de poveste, însuflețite de actorii secției de teatru pentru copii și tineret ”Așchiuță” a Teatrului Al. Davila, dar și ”Magicianul” Marian Râlea.

Nu vor lipsi nici colindele, interpretate de frumoșii copii din trupa Musicals, după care, de la ora 18:00, cele mai iubite personaje din România – Gașca Zurli – vor susține un spectacol extraordinar, din care nu vor lipsi jocurile, trucurile și mai ales cântecele lor celebre – ”Am o cășuță mica”, ”A ram sam sam”, ”Un elefant”, ”Brăduleț, drăguț brăduț” și multe altele.