Festivalul Iei la Dunarea de Jos - PovestIE 2019Consiliul Județean Galați și Centrul Cultural “Dunărea de Jos” vă invită să participați, pe 23 iunie 2019, la “Festivalul Iei la Dunărea de Jos- PoveștIE”, ediția a 3-a.

Evenimentul este desfășurat în cadrul Programului „Valori ale Culturii populare din Județul Galați” și va avea loc, cu începere de la ora 11:00, pe Aleea Pietonală din zona P-urilor, cu șezători și ateliere de lucru, demonstrații meșteșugărești, expoziții de pictură și de obiecte tradiționale, Târgul meșterilor populari, spectacol folcloric și concursul “Cea mai frumoasă Ie”.

La concursul din cadrul festivalului sunt invitați să participe elevi, studenți, adulți pasionați de folclor autentic, în special de costumul popular, din municipiul și județul Galați, care vor aduce elemente reprezentative pentru zona din care provin și se vor oferi premii consistente pentru cea mai frumoasă ie, cu cea mai frumoasă poveste.

Gălățenii sunt invitați de la ora 18:00 la un spectacol folcloric deosebit cu Orchestra Populară “Flacăra Prahovei” din Ploiești, împreună cu soliștii Gelu Voicu, Adrian Bratu Deaconu, Traian Frâncu și Gigi Stoica.

Intrarea va fi liberă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here