Festivalul de interpretare Vocala si Instrumentala Perla Dunarii 2018Centrul Cultural Dunărea De Jos din Galaţi, organizează, în data de 8 Iunie 2018, Festivalul de muzică populară vocal-instrumentală pentru copii şi tineri interpreţi Perla Dunării .

Evenimentul ajuns la ediția a XI-a se adresează tinerilor solişti vocali şi instrumentişti amatori, fiind gândit ca o competiţie artistică în domeniul interpretării cântecului popular şi are ca scop promovarea valorilor culturale, frumuseţea folclorului muzical şi descoperirea de tinere talente din România, Republica Moldova şi Ucraina.

Concursul va fi structurat pe 2 secţiuni: solişti vocali şi solişti intrumentişti, şi pe 2 categorii de vârsta 8-13 ani şi 14-18 ani.

Înscrierea în concurs se va face până la data de 18 Mai 2018 orele 14:00.

Festivalul se va desfășura, sub forma unui spectacol concurs, cu public, în incinta Centrului Multicultural Dunărea de Jos din Galați.

Acompaniamentul orchestral va fi susținut de către orchestra de muzică populară a ansamblului folcloric profesionist Doina Covurluiului a Centrului Cultural Dunărea de Jos din Galați.

Pentru mai multe informații: Doru Cimpoeru / 0753.646.973 – Mitriță Cămară Velicu / 0721.035.575, sau mail dorubaro@yahoo.com.