Festivalul ”Tita Barbulescu” 2020Casa de Cultură “Pr. Ion Popescu” în parteneriat cu Centrul Cultural Județean Argeș, vă invită în perioada 5 – 6 martie 2020 la o nouă ediție a Festivalului Național al Cântecului Popular “Tita Bărbulescu”.

Festivalul “Tita Bărbulescu” este o manifestare care își propune valorificarea tezaurului folcloric din România, afirmarea și promovarea valorilor autentice, introducerea în circuitul național de noi talente, cât și prezentarea celor mai frumoase costume din diferitele zone etnofolclorice ale țării.

La acest festival pot participa interpreți amatori, soliști vocali de muzică populară din țară și din Republica Moldova, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, cunoscători a zonei folclorice pe care o reprezintă.

Înscrierea în concurs se face pe baza fișei de înscriere la care se anexeaza partiturile melodiilor cântate cu acompaniament și o copie a actului de identitate. Acestea au loc până pe data de 2 martie 2020 și se pot trimite pe adresele: ciuleandra_romania@yahoo.com / ccjarges@gmail.com. Cheltuielile de cazare si transport pentru concurenți vor fi suportate de către organizatori.

Festivalul “Tita Bărbulescu” va avea loc la Casa de Cultură “Pr. Ion Popescu”, începând cu ora 18:00, în ambele zile.