ART RESPECT FestivalSâmbătă, 7 octombrie 2017, la Brașov va avea loc ce-a de-a II-a ediție a Festivalului Național de Muzică pentru Copii și Tineri “Art Respect Festival”. Asociația Culturală Art Respect își propune descoperirea de noi talente precum și promovarea muzicii de calitate.  Concursul este structurat pe 5 secțiuni și 7 categorii de vârstă.

În secțiunea specială Debut pot participa copii și tineri fără limită de vârstă care nu au mai participat în calitate de concurent la nici un fel concurs național sau internațional pentru toate genurile muzicale (muzică ușoară, populară, etno și muzică clasică).  Secțiunea I este dedicată instrumentiștilor, iar secțiunile următoare sunt structurate în funcție de genuri muzicale după cum urmează: Secțiunea II – interpretare muzică ușoară (repertoriul românesc / internațional), Secțiunea III – interpretare muzică populară, Secțiunea IV- interpretare muzică clasica.

Pentru Secțiunile II, III, IV concursul va avea loc în funcție de categoria de vârstă: 6-7 ani; 8-9 ani; 10-11 ani; 12-13 ani; 14-15 ani; 16-18 ani, 19-30 plus.

În urma deliberării juriului, pentru Secțiunile I-IV se vor acorda diplome și premii, la fiecare categorie de vârstă (Trofeu, Premiul I, Premiul II, Premiul III și Mențiune la fiecare categorie de vârstă).

Cea mai bună prestație din întreg festivalul va primi Trofeul Festivalului „ Art Respect Festival”.