Targ Apicol 2018BIA Partner Events și Stupina BIA organizează începând din acest an târguri lunare de produse apicole și tradiționale care se vor desfășura în orașele reședință de județ din toată țara. Târgurile se vor fi deschise pe o perioadă de trei zile. Numărul de expozanți cu produse similare va fi limitat pentru fiecare ediție în parte, motiv pentru care “primii înscriși sunt primii serviți”, iar cei care se înscriu la mai multe târguri au prioritate.

Primul târg din acest an va avea loc odată cu cea de-a V-a ediție a Târgului Apicol Craiova ce va avea loc în perioada 27-28 Ianuarie 2018, în incinta Centrului Multifuncțional Craiova situat în strada Târgului, numărul 26.

Deva va fi următorul oraș în care vor poposi apicultorii. Târgul se va desfășura în perioada 3-4 Februarie 2018 în parcarea Shopping City Deva (Mall – Auchan – Metro – Praktiker), intrarea din direcția Simeria.

La Târgu Jiu, Târgului Apicol va putea fi vizitat în perioada 10-11 Februarie 2018, în Piața Prefecturii din centrul orașului.

Târgului Apicol Târgu-Mureș se va desfășura în perioada 24-25 Februarie 2018, în parcarea supermarketului KAUFLAND din zona Gării.