Joia Artelor - Spectacol de muzică popularăŞcoala de Arte Cluj-Napoca vine în cartierele Clujului, pe 2 martie, începând cu ora 17:30, la Cinema „Dacia” din Mănăştur, cu spectacolul de muzica populară “Joia Artelor”.

Şcoala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Cluj organizează, împreună cu Primăria şi Consiliul local Cluj-Napoca, la Cinema “Dacia”, un spectacol de muzică populară şi uşoară dedicat iubirii, primăverii şi Mărţişorului!

Spectacolul urmează celui din 23 februarie, susţinut de experţii şi cursanţii şcolii, de Dragobete, la Cinema “Mărăşti” şi care s-a bucurat de succes în rândul cetăţenilor din zonă.

“Şcoala de Arte a conceput o nouă abordare pentru a cuceri definitiv publicul din cartierele municipiului Cluj-Napoca! Aşadar, ieşim din propriile săli de spectacole şi venim în faţa locuitorilor Mănăşturului, în proaspăt refăcuta sală a cinematografului “Dacia”, unde va avea loc şi primul spectacol pe care-l realizăm în acest cartier. Aşadar, vă aşteptăm să veniţi în număr cât mai mare fiindcă nu veţi fi dezamăgiţi”, a declarat managerul Şcolii de Arte Cluj, dl. Vasile Corpodean.

Spectacolul de muzică uşoară şi populară va fi susţinut de cursanţii Şcolii de Arte Cluj, acompaniaţi de Orchestra “Vatră de Dor” a instituţiei, dirijată de Iancu Pop şi de formaţia de muzică uşoară “Recovered”, coordonată de Rareş Suciu! De asemenea, în spectacol participă şi Ansamblul Folcloric “Vatră de Dor”, al Şcolii de Arte Cluj cât şi reconfigurata formaţie de muzică uşoară, “Napoca”, într-o formulă nouă, cu tineri cursanţi extrem de talentaţi.

Prezentarea îi va aparţine actorului Petre Băcioiu.

Intrarea este liberă!