Festivalul National de Folclor Traditii la romani 2019În premieră la Timișoara Orchestra Fraților Advahov din Republica Moldova, Liliana Laichici, Vest Music și Ansamblul Profesionist Banatul vă așteaptă la ediția a VI-a a Festivalului Național de Folclor “Tradiții la români”, organizată de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș în zilele de 16 și 17 octombrie 2019, de la ora 18:30, în  sala Capitol a Filarmonicii din Timișoara.

În prima zi a festivalului împreună va avea loc în premieră recitalul susținut de Liliana Laichici, Vest Music și Ansamblul Profesionist Banatul, care lansează astfel un inedit proiect muzical, un dialog muzical care prezintă tradiția într-un context internațional.

Ansamblul “Junii Sibiului” – coregrafia Silvia Macrea, Ansamblul “Timișul” – Toma Frențescu și Orchestra Fraților Advahov din Republica Moldova încheie Festivalul “Tradiții la români”.

Orchestra Fraților Advahov din Chișinău reprezintă un nume consacrat în domeniul folclorului. Melodii cunoscute cum ar fi: “Hangul”, “Hora mare” sau “Jocul moldovenilor” vor aduce în sala Capitol din Timișoara tradițiile Moldovei în interpretarea plină de talent a fraților Advahov.

Invitațiile se găsesc începând cu data de 8 octombrie 2019, ora: 10:00 la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș, Str. E. Ungureanu, nr.1 din Timișoara.

Festival prezentat de Felicia Stoian.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here