Craciunul in cetateÎn perioada 2 – 23 decembrie 2016, sunteți invitați la „Crăciunul în Cetatea Oradea”, eveniment organizat de către Primăria Municipiului Oradea prin Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune.

De la colinde și bucate tradiționale la povești citite copiilor într-o clădire veche de peste 900 de ani, evenimentele din Cetate vor aduce în fața vizitatorilor tradiții de sezon: ignat, decorațiuni naturale, ateliere participative pentru meșteri, colinde și grupuri de colindători.

Programul evenimentului va include o serie de activități și momente specifice sărbătorilor de iarna, de la concerte de colinde, la ateliere pentru copii sau căsuțele cu cadouri pentru cei dragi. Vizitatorii vor putea admira bradul de Crăciun aflat în mijlocul celor 40 de căsuțe de lemn, la o cană de vin fiert sau la o gustare.

Programul evenimentului:

Programul la ”Atelierul lui Moș Crăciun” începând din 5 decembrie, de luni până joi, între orele 14:00 – 20:00, iar de vineri până duminică între orele 12:00 – 20:00.

Patinoarul și Caruselul vor fi deschise de luni până joi între orele 14:00 – 21:00, iar de vineri până duminică între orele 12:00 – 22:00.

În deschiderea evenimentului, pe 2 decembrie, au cântat muzică folclorică Nicolae Furdui Iancu și Grigore Leșe.

În fiecare weekend sunteți așteptați la Concerte și Colinde, pe scenă urmând să mai urce:

  • Cristina Bălan
  • Proconsul
  • Andra
  • Ansamblul Icoane și Ioan Bocșa
  • Elena Gheorghe
  • Ansamblul artistic profesionist Crișana