Tudor Gheorghe - Declaratie de DragosteDupă şase ani de la trecerea în nefiinţă a lui Adrian Păunescu, Tudor Gheorghe va dărui marelui public o „Declaraţie de dragoste“, pe versurile marelui poet.

Pe 21 noiembrie, la Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti, începând cu ora 19:00, maestrul va da viaţă, prin cântec, versurilor poetului Adrian Păunescu.

Concertul extraordinar al lui Tudor Gheorghe, intitulat “Declaraţie de dragoste”, este construit în întregime pe versurile din poeziile de dragoste, mai puţin cunoscute, ale lui Adrian Păunescu. A venit momentul să ne aplecăm asupra operei acestui mare poet român. Sunt curios să văd ce impact va avea spectacolul. Este o generaţie care a crescut, prin Cenaclul Flacăra, cu poezia lui Păunescu, dar mai puţin cu poezia lui de dragoste … Cinste tuturor celor care au pus mâna pe o chitară şi i-au cântat poezia! Dar s-au oprit, din păcate.
Nu şi-au continuat drumul, au ramas cu 25 de cântece pe care le cântă în diverse tonalităţi. N-au mai fost creativi…“, declară Tudor Gheorghe.

Cum “un geniu când iubeşte, e şi mai geniu”, Tudor Gheorghe ne sfătuieşte din suflet să nu mai suferim, să nu mai plângem atât de mult, pentru că ne aşteaptă şi alte dezamăgiri care trebuie simţite şi trăite din adâncul inimii, la rândul lor.

„Declaraţie de dragoste” este un spectacol unicat, dichisit în „laboratoarele” maestrului Tudor Gheorghe, care ne avertizează că „viaţa e o repetabilă poveste de dragoste! Orice război începe şi se termină cu o poveste de dragoste”!

Biletele la concert sunt de diverse categorii, după cum urmează: Categoria VIP – 150 de lei; Categoria I – 130 de lei și Categoria II – 100 lei.

Din respect pentru artist şi pentru spectatori, după ora 19:10 nu se mai permite accesul în sala de spectacol. După începerea spectacolului, locurile îşi pierd valabilitatea. Accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. Copiii peste 7 ani plătesc bilet de intrare. Vă mulţumim pentru înţelegere!