Recolte de Toamna 2021Asociația Urban Events organizează din 1 până în 3 octombrie 2021, în curtea Muzeului Național al Țăranului Român, între orele 10:00 – 18:00 Târgul Recolte de Toamnă. Accesul se face prin strada Monetăriei nr. 3 și ieșirea prin bulevardul Ion Mihalache.

Zeci de producători, meșteri populari, artiști și colecționari din toate zonele țării vă așteaptă cu roade dub recolte de toamnă, cu obiecte fel de fel, confecționate manual, dar și cu obiecte de colecție.

Veți putea târgui icoane pictate pe lemn și obiecte din lemn cioplite, straie populare, covoare și ceramică, cămăși, ii și fote, costume populare din toate zonele etnografice ale țării, bijuterii și păpuși, jucării, cosmetice naturale, artă sacră, lână împâslită, tablouri, pernuțe din lavandă, decorațiuni din piele, sticlă și metal, marochinărie, obiecte de décor din hartie reciclată și fel de fel de lucruri frumoase, bune de probat și târguit.

Negustorii și colecționarii de antichități vă invită într-o lume aparte cu obiecte și povești de demult. Puteți admira și achiziționa mobilier, ii vechi, catrințe, paftale, covoare, ceramică veche, mobilier casnic, unelte țărănești, porțelanuri, numismatică, carte veche, bijuterii, patefoane și plăci, lăzi de zestre, cufere, instrumente muzicale, vederi, cărti și statuete.

De-ale gurii, puteți târgui miere, țuică, vinuri și palincă, plăcinte și cozonaci, fructe și legume de sezon, murături, zacuști și dulcețuri fel de fel, kurtos kalacs, brânzeturi și cașcavaluri, prajituri de casă, turtă dulce, must proaspăt stors la fața locului, saramură de crap, crap prăjit cu mămăliguță și mujdei, sarmale, gulaș, bulz, fasole cu ciolan, frigărui, lipii, toate pe degustate, cum cere tradiția la Piața Țărănească.

Organizator al Târgului Recolte de Toamnă este Asociația Urban Events, Corina Berariu, Tel: 0744 860 082
E-mail: asociatiaurbanevents@gmail.com

Intrarea este liberă.