La zile de sarbatoareVineri, 9 decembrie 2016, la ora 18:30, solistul bănățean Nicu Novac vă invită la spectacolul intitulat sugestiv, „La zile de sărbătoare” unde-i vor fi alături alte mari nume ale muzicii populare printre care-i amintim pe: Niculina Stoican, Ramona Vița, Liliana Laichici, Carmen Popovici Dumbravă, Mihaela Petrovici, Zorica Savu, Dumitru Teleagă și Ghiță Călțun Brancu.

Spectacolul va fi susținut de Ansamblul Profesionist „Banatul” din Timișoara și invitații săi.

“Am avut o viață cum mulți nu gândesc/Le-am făcut pă toace ce să povăstăsc/Am avut câştiguri ş-am strâcat averi/Nu să poace mai mult ca să şieri” spune într-un cântec de-al său Nicu Novac. Nu știm dacă le-a avut sau nu pe toate, dar știm că urmează să fie sărbătorit într-un concert aniversar, un omagiu pentru cei 35 de ani pe scena folclorului românesc.

Alături de dansatorii profesioniști vor evolua şi formaţia de tineret a Ansamblului „Banatul”, coregrafi: Floare și Grigore Munteanu, şi formația de copii, coregrafi Brândușa și Nicolae Stănescu, care asigură și coregrafia întregului spectacol.

Conducerea muzicală, ca de fiecare dată, este asigurată de Sebastian Roșca.

Intrarea se face pe bază de invitații, care se pot ridica de la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș, str. Emanuil Ungureanu nr. 1, camera 19, începând de luni, 5 decembrie, de la ora 11:00.