Concert Dorul BasarabieiJoi, 17 noiembrie 2016, de la ora 19:00, Ion Paladi și Orchestra Naţională „Lăutarii” de la Chişinău susţin concertul „Dorul Basarabiei” la Sala Palatului din Bucureşti. Concertul face parte din turneul european de promovare al albumului cu acelaşi nume. Nicolae Furdui Iancu, Petrică Mîţu Stoian, Constantin Enceanu, Mioara Velicu se numără printre invitaţii speciali care vor participa la spectacolul „Dorul Basarabiei”.

Evenimentul va reuni concepte inedite de regie, scenografie şi grafică cu elemente de folclor şi muzică populară. Spectacolul de deschidere al turneului a fost susţinut în 2013, la Chişinău, iar de atunci au mai avut loc concerte la Iaşi, Madrid, Lisabona, Londra, Atena şi Paris.

Alături de Ion Paladi şi orchestra de la Chişinău, pe scena Sălii Palatului vor urca mai mulţi artişti de renume precum: Nicolae Botgros, Nicolae Furdui Iancu, Petrică Mîţu Stoian, Lupu şi Cornelia Rednic, Constantin Enceanu, Niculina Stoican, Steliana Sima şi Mioara Velicu. Prezentatoarea show-ului va fi Andreea Marin.

Bilete se pot achiziționa la Sala Palatului.