Cântecele Angelicăi Flutur ne poartă gândurile într-un ținut de poveste, un colț de Rai al copilăriei multora dintre noi, un loc plin de farmec, numit Bucovina.

Cu glasul cald și sufletul înseninat de atâta frumusețe, cu multă ambiție și încredere în sine, de mai bine de  zece ani, tânăra interpretă își transformă visele în realitate. Fiecare apariție scenică reprezintă un omagiu adus marilor interpreți de altădată, dar și huțulilor din satul natal Ciumârna, aflat în Comuna Vatra Moldoviței, jud. Suceava și de ce nu, tuturor acelora care s-au preocupat de păstrarea tradițiilor și obiceiurilor folclorice. Angelica Flutur impresionează prin ținuta scenică, prin eleganță și naturalețe. Calități însușite de la artista care i-a marcat copilăria și perioada de formare ca interpret. Este vorba despre Sofia  Vicoveanca.

      “Sus pe muntele Ciumârna” și “Să iubești o suceveancă” sunt cele două colecții de cântece, frumos țesute și interpretate de Angelica Flutur. Primul album a fost realizat în colaborare cu Orchestra Ciprian Porumbescu, dirijată de maestrul George Sârbu, cel de-al doilea beneficiind deasemeni de o formulă artistică de succes: Orchestra Lăutarii din Chișinău și dirijorul Nicolae Botgros.

       Ce ascunde această tânără interpretă? Alte și alte frumuseți de cântec bucovinean, ce ne vor fi dezvăluite la momentul potrivit.

Autor: Anna Rozenberg