Flori in Tara BarseiCentrul Cultural „Reduta” cu sprijinul Consiliului Judeţean Braşov, organizează în perioada  6-7 mai 2017, Festivalul Concurs ,,Flori în Ţara Bârsei”, deschis tinerilor interpreţi de muzică populară din întreaga ţară, cu vârste  cuprinse între 16 şi 25 de ani. 45 de tineri din Argeş, Bacău, Vrancea, Alba, Buzău, Hunedoara, Suceava, Vrancea, Ialomiţa, Bistriţa Năsăud, Prahova, Neamţ, Botoşani, Iaşi, Sibiu, Mureş, Vaslui, Dolj, Dâmboviţa şi Braşov au concurat anul trecut pentru Trofeul Festivalului.

Festivalul „Flori în Ţara Bârsei” îşi propune să contribuie la descoperirea şi promovarea celor mai valoroşi tineri interpreţi de muzică populară, la valorificarea comorilor cântecului şi portului popular românesc şi introducerea sa în circuitul valorilor spirituale. Marele premiu din acest an este în valoare de 1.000 ron.

În vederea participării la concursul de muzică populară, fiecare solist participant va completa o Fisa de concurs, însoţită de partituri şi o va expedia pe adresa de email cjcpctbv@yahoo.com sau prin fax: +40.268.475.239, până la data de 17 aprilie 2017.

Se va percepe o taxă de participare de 50 RON, fiecărui participant, care se va achita la sosire, înainte de preselecţie.