Târgul Toamna Bucureșteana!


Targul Toamna BucuresteanaDin 12 până în 15 octombrie 2017 Piața Țărănească și Meșter(Ești)! organizează în Parcul Național Lia Manoliu Toamna bucureșteană!

Zeci de producători artizani și colecționari te așteaptă cu produse naturale, tradiționale, obiecte realizate manual și obiecte de colecție.

Pentru pofticioși se vor pregăti la fața locului pastramă și sarmale la ceaun, tochitură și bulz, saramură de pește, crap, pastrav la țepușă, storceag și vițel la proțap, udat cu must proaspăt și vinuri din potgoriile vrâncene.

În cadrul târgului Toamna bucureșteană vor fi amenajate mustării tradiționale, unde se va putea gusta must proaspăt, stors la fața locului din diverse soiuri de struguri. Se vor putea degusta plăcinte domnești și prăjituri de casă, ciocolată de casă fară zahăr și prăjitura București, poale-n brâu și cozonac domnesc, muștar de Tecuci, miere și produse apicole, dulcețuri și zacuști, fructe și legume proaspete, afumături și brânzeturi, kurtos kalacs, turtă dulce și covrigi.

Târgul meșterilor populari și târgul de antichități vor aduce pentru bucureșteni obicete noi meșterite cu drag și migală dar și vechi, de colecție, pentru cunoscători – bijuterii, obiecte croșetate, cărți, costume populare, mobilier țărănesc, etc.

Pe toate și multe altele le găsiți în Parcul Național de joi până duminică!

Location

Date/Time
Date(s) - 12/10/2017 - 15/10/2017
All Day

Map Unavailable