Târgul meșterilor populari la Mioveni


Targul mesterilor populari la MioveniÎn perioada 28-30 septembrie 2018 va avea loc la Mioveni cea de-a II-a ediție a Târgului meșterilor populari. Evenimentul este organizat de Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni și va aduce în fața publicului, pe lângă nelipsitele produse tradiționale și o serie de spectacole de muzică ușoară și folclorică la care vor participa artiștii Steliana Sima, Petrică Mâțu-Stoian și Raluka.

Manifestarea face parte din seria de evenimente care vor marca “Ziua naţională a produselor agroalimentare româneşti” care a fost legalizată anul trecut. Conform legii prin produs agroalimentar românesc se înţelege produsul obţinut pe teritoriul naţional din materii prime de bază provenite în proporţie de 100% din fermele din România şi are inscripţionat pe etichetă drapelul României.

Locul desfășurării evenimentului este centrul civic al orașului Mioveni unde sunt așteptați să participe producători agricoli, apicultori și meșteri populari din județ și nu numai, pentru a comercializa fructe, legume, lactate, produse din carne, produse apicole, băuturi tradiționale, precum și obiecte din creația proprie.

Location

Date/Time
Date(s) - 28/09/2018 - 30/09/2018
All Day

Map Unavailable