Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” 2018


Targul de Toamna „Produs in Bucovina” 2018Cea de-a X-a ediție a Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina” se va deschide vineri, 19 octombrie, în parcarea Iulius Mall Suceava. Sucevenii care vor să îşi facă provizii, să deguste bunătăţi tradiţionale sau să cumpere produse proaspete direct de la producători sunt așteptați să viziteze târgul în perioada 19-21 octombrie 2018.

Pentru ediția din acest an expozanții s-au pregătit cu preparate din carne, lactate, panificaţie şi patiserie, bere de casă, must, sucuri naturale, fructe, miere de albine şi produse apicole, legume şi murături.

Iubitorii bucătăriei românești vor putea gusta preparate la grătar sau la ceaun, însă vor avea ocazia de a descoperi și gastronomia etniilor din Bucovina. Nu vor lipsi nici în acest an muzica și dansul tradițional bucovinean.

Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” este organizat de Asociaţia Produs în Bucovina, Asociația Produs de Cluj, Asociația Centrul Cultural Bucovina, Consiliul Judeţean Suceava, Consiliul Județean Cluj, în colaborare cu Primăria Suceava și Iulius Mall.

Location

Date/Time
Date(s) - 19/10/2018 - 21/10/2018
All Day

Map Unavailable