Târgul de iarnă Tradiții Clujene 2017


Targul de iarna - Traditii Clujene 2017Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj în parteneriat cu Asociația Meșterilor Populari Clujeni, Primăria Cluj-Napoca și Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului, organizează în perioada 6 – 23 decembrie 2017, Târgul de iarnă Tradiții Clujene.

Evenimentul se va desfășura în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca, între orele 10:00-20:00. În cadrul târgului, clujenii dar și cei care vizitează în această perioadă orașul, își pot procura produse tradiționale pentru masa de sărbători. De asemenea, se găsesc: brânzeturi, zacuscă și murături, vin și pălincă, turtă dulce și prăjituri de casă, dulcețuri, siropuri și miere de albine.

La târg, meșterii îi așteaptă pe cei doritori și cu icoane pe sticlă, costume populare, obiecte din lemn și ceramică, podoabe din mărgele și multe altele.

În fiecare zi, în cadrul Târgului de iarnă Tradiții Clujene, grupuri vocale și ansambluri folclorice din județ vor oferi concerte de colinde.

Evenimentul urmărește să ofere consumatorilor produse naturale, de calitate, iar producătorilor și meșterilor populari clujeni sprijin în comercializarea produselor realizate artizanal.

Location
Piața Avram Iancu

Date/Time
Date(s) - 06/12/2017 - 23/12/2017
All Day

Loading Map....