Târgul de Crăciun – Neamț 2017


Targ de Craciun - Neamt 2017Consiliul Județean Neamț organizează o nouă ediție a Târgului de Crăciun, sub sloganul Dăruiește Iubirea!. Evenimentul va începe pe 17 decembrie, când toată lumea este așteptată să împodobească bradul, la Curtea Domnească!

Participanții la târgul de crăciun se vor putea bucura de prezenta unui număr foarte mare de artiști ca Alex Velea, Sore, Holograf, Paula Seling, Cabron, Ansamblul Dor Vânătorean și mulți alții.

Târgul de Crăciun la Neamț va aduce împreună tradițiile specifice zonei, oamenii și companiile din mediul local, pentru a celebra venirea sărbătorilor de iarnă. Pe tot parcursul evenimentului, va fi deschis târgul de produse tradiţionale, decoraţiuni de Crăciun și produse culinare specifice sărbătorilor de iarnă, amenajat în căsuțe de lemn amplasate în perimetrul Curții Domnești. Vor fi aici ornamente, obiecte de artă populară, handmade, produse alimentare tradiţionale, alte produse alimentare specifice (turtă dulce, vată de zahăr, acadele, vin fiert, cafea, sucuri, ceai) și produse gastronomice care se prepară în târg.

Pe 15 decembrie locuitorii din Piatra Neamț vor primi nepreţuitul dar muzical al artistului Ștefan Hrușcă, prezent la cinema Dacia cu începere de la ora 17:00.

Târgul de Crăciun din județul Neamț v-a fi deschis în perioada 17 decembrie – 1 ianuarie 2018.

Location
Curtea Domnească din Piatra Neamț

Date/Time
Date(s) - 17/12/2017 - 01/01/2018
All Day

Loading Map....