Târg Ozosep – Decembrie 2017


Targ Ozosep - Decembrie 2017Într-un colțișor al Capitalei cu o atmosfera deosebită sunteți invitați la o ediție specială a târgului Ozosep, un eveniment de mult bun gust unde puteți găsi gulaș pregătit la ceaun, un hotdog secuiesc special, din ingrediente proaspete, locale, cu cârnați speciali ai casei, delicatese alese aduse de mici producători din Harghita, produse artizanale frumoase, ateliere pentru copii, dar și muzică plăcută.

Formația Sweet Jazz Band din Miercurea Ciuc va oferi un desert muzical compus din standarde jazz, piese de jazz contemporan dar și muzică de film și alte delicii muzicale, duminică, începând cu ora 14:00.

La ediția din această lună, târgul Ozosep găsiți specialități pentru masa de sărbători, de la mezeluri naturale, brânzeturi speciale, siropuri, gemuri, miere din munți, pâine de casă, produse din păstrăv, până la prăjituri și alte specialități. Pe lângă acestea, găsiți articole din piele, bijuterii handmade, cosmetice naturale, jucării din lemn pentru cei mici și alte obiecte frumoase, numai bune pentru a-i bucura pe cei dragi.

Târgul Ozosep are loc pe 9 și 10 decembrie, în grădina Verona, între orele 10-18!

Location
Grădina Verona

Date/Time
Date(s) - 09/12/2017 - 10/12/2017
10:00 am - 6:00 pm

Loading Map....