Orchestra de Muzică Populară „Folclor” în concert la Brașov


Orchestra de Muzica Populara „Folclor”

Duminică, 25 martie 2018, începând cu ora 18:00, Orchestra de Muzică Populară „Folclor” dirijată de Petre Neamțu va susține un concert extraordinar la Sala Teatrului Sică Alexandrescu din Brașov.

Promotor a tinerelor talente din Republica Moldova, această instituție se mândrește cu un număr imens de piese audio și video înregistrate care au îmbogățit tezaurul folclorului moldovenesc. Mulţi solişti, instrumentişti care şi-au început cariera artistică aici, au devenit laureaţi ai prestigioaselor concursuri şi festivaluri naţionale şi internaţionale, precum: „Prezintă Orchestra „FOLCLOR”, „Barbu Lăutaru”, „Tamara Ciobanu” (Moldova), „Maria Tănase”- Craiova, „Crizantema de Argint” Chișinău și „Crizantema de Aur” Târgoviște.

În acest an Orchestra de Muzică Populară „Folclor” împlinește 50 de ani de activitate, iar de-a lungul acestui interval folclorul moldovenesc a răsunat din Rusia până în SUA, din Austria până în Nepal și India, din Germania până în Israel.

Prețul biletelor este între 30 și 110 lei, iar banii colectați din vânzarea biletelor și din tombola organizată cu acest prilej, vor fi donați Muzeului Prima Școală Românească din Șcheii Brașovului, școala în care s-au tipărit primele cărți în limba română.

Location
Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov

Date/Time
Date(s) - 25/03/2018
All Day

Loading Map....