Festivalul Dor de Cântec Românesc


Festivalul Dor de Cantec RomanescFestivalul de muzică popular Dor de Cântec Românesc, ajuns la ediția a VI-a, este organizat de Asociația Culturală Music Factory în parteneriat cu Primaria Municipiului Buzău și va avea loc în data de 17 septembrie 2017.

Festivalul Dor de Cântec Românesc se adresează interpreților de muzică populară amatori și este organizat pe trei categorii:

  • Pitici ( 6 – 9 ani )
  • Junior ( 10 – 13 ani )
  • Adolescent ( 14 – 18+ ani)

Concurenții trebuie să prezinte doua piese musicale, una poate să fie doină, cântec doinit, baladă sau cântec epic (pentru junior și adolescenți), iar a doua piesă trebuie să fie un cântec pe un tempo mișcat negativ.

Negativul orchestral poate conține voci de susținere (grup vocal) cu condiția ca acestea să nu includă dublaje la linia vocală principală.

Toți concurenții și ceilalți deținători de drepturi vor trebui să autorizeze folosirea, reproducerea, tipărirea și publicarea numelor lor, imaginilor, a vocilor, fotografiilor și biografiilor lor în contextual promovării / difuzării.

Înscrierea în concurs este deschisă până pe data de 2 septembrie și se face pe adresa de e–mail asoc.musicfactory@gmail.com, iar informatii suplimentare se pot obține la tel. 0741.203.521/ 0722.627.339.

Location

Date/Time
Date(s) - 17/09/2017
All Day

Map Unavailable