Festivalul de Folclor “Dor de munte“, ediţia a IV-a


Festivalul Dor de Munte editia a IV-aDuminica, 26 noiembrie 2017 începând cu ora 15:00,  în organizarea Primăriei și a Consiliului Local Vălenii de Munte împreună cu Centrul Cultural al orașului Vălenii de Munte, va avea loc cea de-a IV-a ediție a Festivalului Național de Folclor  Dor de munte“.

Festivalul are ca obiectiv să contribuie la descoperirea și promovarea  tinerilor talentați, interpreți de cânt popular, la stimularea interesului publicului pentru creațiile folclorice autentice, precum și la valorificarea  cântecului şi portului popular românesc. Pot participa la eveniment tineri cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani, în limita a 20 de locuri, 15 concurenți din țară și 5 din județul Prahova.

Concurenți vor trebui să interpreteze un cântec doinit sau o baladă, fără acompaniament și un cântec în acompaniamentul Ansamblului Folcloric ”Cununa Carpaților” al Centrului Național de Artă ”Treimea Română” din București. Ansamblul Folcloric ”Cununa Carpaților” ne va încânta și cu un program artistic oferit spectatorilor.

Gala laureaților se va desfășura în aceeași zi începând cu ora 18:00, iar organizatorii au pregătit pentru concurenți 8 premii. Trofeul “Dor de munte“ 2017, va aduce câștigătorului și un premiu în valoare de 1.000 lei, premiul I – 800 lei, premiul II, 500 lei și premiul III – 300 lei, pentru premiile speciale și premiul de popularitate, concurenții vor primi în total 800 lei.

Location

Date/Time
Date(s) - 26/11/2017
All Day

Map Unavailable