Festivalul cântecului popular Petre Săbădeanu 2019


Festivalul cantecului popular Petre Sabadeanu 2019Uniunea Mondială de Folclor I.G.F și Fundația Culturală “Șopterean” în parteneriat cu  Centrul Judeţean pentru Cultură Tradiţională şi Educaţie Artistică Mureş organizează în perioada 1 – 3 noiembrie 2019 cea de-a IV-a ediție a Festivalului concurs internațional de interpretare a cântecului popular “Petre Săbădeanu”.

Festivalul Petre Săbădeanu este dedicat soliștilor vocali cu vârste între 16 și 30 de ani. Fiecare concurent are obligația să interpreteze o doină sau baladă (maxim 2 strofe), fără acompaniament și un cântec ritmat cu acompaniament orchestral, din zona pe care o reprezintă.

Înscrierea în festival se face până la data de 28 octombrie, la numărul de telefon 0745667814 sau pe mail: palatulculturiibistrita@yahoo.ro.

Concursul se va desfășura în regim de spectacol cu public, în ziua de 3 noiembrie în sala de spectacole a Palatului Culturii din Târgu-Mureș.

Organizatorii vor suporta cheltuielile de cazare și masă pe toată durata Festivalului pentru toți participanții, transportul fiind suportat de concurenți.

Acompanimentul este asigurat de orchestra ansamblului profesionist “Cununa de pe Șomeș” a palatului Culturii Bistrița.

Location

Date/Time
Date(s) - 01/11/2019 - 03/11/2019
12:00 am

Map Unavailable