Festival “Toamna pe Portativ”


Toamna pe portativÎn perioada 26 – 27 noiembrie are loc la Bacău prima ediție a festivalului concurs de muzică pentru copii și adoleșcenți “Toamna pe Portativ”.

Evenimentul este organizat de firma Cărticica cu Povești în colaborare cu Primăria municipiului Bacău și va avea loc în Centrul de Afaceri Bacău, Sala de Conferințe.

Obiectivul festivalului este selecția și promovarea tinerelor talente în domeniul interpretării muzicii pop, muzicii populare și educarea sensibilităţii, promovarea actului artistic de calitate; stimularea spiritului de competiţie, a comunicării și a fair play-ului între participanţi.

Festivalul este deschis tuturor copiilor și adoleșcenților cu vârsta între 4 și 18+ ani din grădinițe, școli, palate / cluburi ale copiilor (de stat sau private) atât din România cât și din străinătate.

În cadrul evenimentului se vor acorda premiile:

  • „Solist Complet” se va acorda concurentului care va avea atât punctajul cel mai mare cât și votul juriului (în caz de baraj), premiu ce se acorda atât la secțiunea muzica pop cât și la muzică populară.
  • ,,MINI JUNIOR’’
  • ,,JUNIOR’’
  • ,,ADOLESCENT’’
  • „CEL MAI AUTENTIC COSTUM POPULAR” (la secțiunea populară).

TROFEUL CATEGORIEI
Premiile I, II, III şi menţiuni la fiecare categorie din concurs, premii speciale oferite din partea juriului şi a partenerilor.
Premiile pot fi dublate sau triplate în funcție de numărul și valoarea concurenților !

Fișa de înscriere și alte condiții de participare.

 

Location
Centrul de Afaceri și Expoziții Bacău

Date/Time
Date(s) - 26/11/2016 - 27/11/2016
All Day

Loading Map....