Concert aniversar – Ana Holdiș Pop – 40 de ani de Cântec


Concert aniversar - Ana Holdis Pop - 40 de ani de CantecCentrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Judeţean Satu Mare, în parteneriat cu Asociația “Prietenii Școlii din Lucăceni”, organizează, duminică 3 noiembrie 2019, de la ora 16:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare Concertul Aniversar Ana Holdiș Pop – 40 de ani de cântec.

În program vor cânta artiștii: Sava Negrean Brudaşcu, Nicolae Mureşan, Petrică Mureşan, Mariana Stănescu, Vasile Coca, Anghelina Timiş Lung, Andrei şi Ştefan Petreuş, Hermina Marc Iluţi, Rafila Bărbos, Radu Ciordaş, Maria Petca Poptean, Mihai Papariga, Maria Tripon, Florin Borobei, Aniela Tegzeş, Vlad Jurchiş, Laura Bakk, Georgiana Marina și nu în ultimul rând Ana Holdiș Pop.

De asemenea pe scenă văr urca și:

  • Ansamblul folcloric al Judeţului “Doruri sătmărene”,
  • Ansamblul folcloric “Tradiţii maramureşene”,
  • Ansamblul folcloric “Ceatăra”din Carei. Acompaniază orchestra “Rapsodia bihoreană” – dirijor profesor Liviu Buțiu.

În cadrul evenimentului se va lansa cartea “Ana Holdiș Pop – o viață de cânt și dor” – volum scris de Ioana Vladimirescu și CD ul “Cânt la lume că mi-i dragă“.

Ana Holdiș Pop este – de atâtea decenii – un nume de referință pentru melosul nostru popular. A cules cu răbdare și pasiune cântece străvechi și le-a dat o nouă strălucire, picurată prin vocea ei solară și dulce precum mierea cerului și luminos precum aurul pământului. Cântece duioase, așa cum este și sufletul ei.

Location
Casa de Cultură a Sindicatelor - Satu Mare

Date/Time
Date(s) - 03/11/2019
All Day

Loading Map....